Elektronická vývěsní deska

Už se vám stalo, že jste se potřebovali podívat na vývěsní desku a neměli jste cestu okolo úřadu městské části nebo jste to nestihli, než byl konkrétní dokument sundán? Dokumenty na vývěsních deskách mají omezenou životnost, to znamená, že se deska postupně aktualizuje a někdy vám může utéct oznámení, které se vás osobně dotýká.

Žijeme v 21. století, proto vznikl projekt www.edesky.cz, kde najdete dokumenty vyvěšené na úředních deskách nejenom samospráv. Chcete mít přehled o pozemcích, které prodává městská část nebo se chcete dozvědět o uzavírkách komunikací v Řečkovicích a Mokré hoře?

Není nic jednoduššího než sledovat úřední desku online nebo se přihlásit k odběru e-mailem. Na webu www.edesky.cz je nutné se zaregistrovat, ale můžete hledat i pomocí klíčových slov (prodej, dražby, zastupitelstvo, uzavírky) napříč Českou republikou, na stránce www.udeska.info – Řečkovice a Mokrá Hora vidíte dokumenty přímo.

Úřední desku města Brna najdete zde nebo zde. Doufáme, že díky elektronickým vývěsním deskám vám nic důležitého neunikne a pravidelné sledování přispěje k informovanosti občanů a občanek o tom, co se děje v naší městské části i městě Brně.