Další báječný ročník Řečkovického otevírání léta

Jsme rádi, že se ve Spolku Za zdravé Řečkovice najde mnoho aktivních dobrovolníků, díky kterým se mohou konat akce, jako bylo 🌞 Řečkovické otevírání léta během pátečního odpoledne 16. června 2023.

Akce byla plná zábavy a rozmanitých aktivit, při kterých měli malí návštěvníci možnost zapojit se do aktivit, jako jsou poznávačka přírody nebo Kimova hra. Pohybové činnosti byly také součástí programu, včetně soutěží v hodu basketbalovým míčem a měly rovněž příležitost vyjádřit svoji kreativitu prostřednictvím uměleckých aktivit jako byla výroba vlastních placek. Celkově bylo připraveno osm stanovišť a všechny děti odcházely z akce s oceněním za svou účast a úsilí v podobě cen, které pro ně Spolek přichystal.

Počasí nám přálo, občerstvení bylo zajištěno (točené pivo a limo a různé dobroty), aby se kluci, holky i dospělí mohli osvěžit během slunečného odpoledne. Po zdárném splnění úkolů se děti vyřádily na skákací lodi, která byla pro ně stejně jako loni k dispozici. Také si mohly nechat namalovat na obličej vzory a motivy, které si samy přály. Spolek Za zdravé Řečkovice přichystal ekologické balónky a svítící žetony do vozíku s naším logem.

Děkujeme všem dobrovolníků, kteří se na události podíleli, návštěvníkům a v neposlední řadě TJ Sokol Řečkovice za půjčení vybavení a Církvi československé husitské za prostor zahrady, kde se Řečkovické otevírání léta konalo. Celkově bylo celé odpoledne plné radosti, učení i zábavy, která jistě přinesla dětem nezapomenutelný zážitek. Můžeme tak léto oficiálně oznámit za otevřené 🙂.